čtvrtek 21. března 2019

Vydání nové knihy "Kamionem divokým Balkánem"


Dobrý den vážení přátelé, kamarádi, obchodní partneři.

Dnes, 21. 3. 2019 v 16:00 hod., byl ve vydavatelství  POINTA  spuštěn předprodej mé nové fotoknihy "Kamionem divokým Balkánem".

Pojednává o nelehkém a napínavém životě řidičů v oblastech Balkánu v 1. desetiletí 21. století, ale zabíhá i hluboko do historie Rumunska a Bulharska.
 Jako případní kupující knihy v předprodeji máte nárok na určité slevy a výhody. Pro větší sponzory a investory je pak v knize počítáno až s 16 stranami pro reklamu a propagaci jejich firem, popř. i s možností reklamy na bílé dodávce WV LT35.
Odkaz na celou prezentaci předprodeje knihy je:  
http://bit.ly/KupKrasu
Bližší informace rád poskytnu na tel:+420724979033, na skype Scippy11, nebo na mailu
jkrasa66@gmail.com

Jan Krása, Jablonec nad Nisou

5 komentářů:

  1. Dobrý den všem. Rád bych vás poprosil o vložení jakéhokoliv komentáře pro ověření funkčnosti stránek. Děkuji, Jan Krása.

    OdpovědětVymazat
  2. Zkouška,zkouška :) Hezký stránky Jendo. Tony,SFI ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Nevím jestli uvádění svýh referenčních odkazů na nejspíše "pochybné" přivýdělky je dobrá vizitka finančního rádce. Zkuste napsat opravdové nabídky práce jako třeba psaní textů (copywriting), webdesign, grafika....

    OdpovědětVymazat
  4. Vážený nepodepsaný pane. Já zde právě uvádím prověřené, nikoliv pochybné přivýdělky, a to ověřené na vlastní kůži. Za pochybné naopak považuji psaní textů a pod. Tam, pokud jsem alespoň slyšel od zúčastněných osob, jsou výdělky velice chabé. Jinak nic ve zlém, na svůj názor máte samozřejmě právo. Ještě malý dodatek. Sám jsem publicista a dokumentární fotograf a uvedené projekty mne finančně uspokojují rozhodně více, než má hlavní práce. A co se týče fotografií, naše fotobanky mi toho nikdy moc neprodaly. Na SFI - (vlajková loď) prodávám své fotografie z Norska, Švédska, Balkánu, Brazílie a dalších lokalit denně. Tolik má odpověď. Vážím si ale vašeho projeveného názoru. Ještě kdybyste se pod ním dokázal také podepsat. Jan krása.

    OdpovědětVymazat
  5. Nabídka práce na makání z domu mi přijde vždy trošku šmelina. Raději bych hledal fakt nějakou smysluplnou práci, která dává smysl.

    OdpovědětVymazat